Dr. Elena Miu

Medic Specialist Psihiatru

Sunt absolventa a Facultăţii de Medicină Generala, UMF “Carol Davila” Bucureşti în 2010.

Pregatirea in rezidentiat am facut-o in sectiile clinice IX si XVI (Addictie) din cadrul Spitalului de Psihiatrie “Prof. Dr. Al.Obregia” Bucuresti

Pregătirea ulterioara a cuprins un stagiu de 1 an si jumatate de psihiatrie clinica in cadrul “Etablissement Public de Santé Alsace Nord”, al patrulea spital public de psihiatrie ca marime din Alsacia, Franta; in acest stagiu, m-am ocupat de patologie psihiatrica ce necesita internare non-voluntara, gerontopsihiatrie, addictie si adresarea cazurilor rezolvate de psihiatrie clasica spre psihiatria comunitara, dezvoltand o relatie stransa cu spitalele de patologie somatica si cu medicii de familie din teritoriu.

Ca medic specialist, am colaborat cu Centrul de Evaluare si Tratament al Toxidependentelor pentru Tineri “Sf Stelian” Bucuresti in sistem de garzi si cu Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului -sector 2 , Bucuresti pentru evaluari si interventie terapeutica medicamentoasa si de consiliere .

De anul acesta, ma alatur cu entuziasm clinicii Albion Medical SRL pentru a completa echipa psihiatrica si psihoterapeutica existenta.