Nicoleta Florea

Psihoterapeut

Cine sunt eu?

Una dintre deciziile înțelepte luate de-a lungul vieții a fost aceea de a schimba macazul traseului profesional în urmă cu 15 ani, când am ales să renunț la contabilitate. Formarea în psihologie a venit oarecum natural. Plăcerea de a fi acolo unde cineva are nevoie mi-am revendicat-o de timpuriu, în interacțiunea cu copiii, cu persoanele în vârstă sau persoanele altfel decât o declara “normalitatea”.

După ani de experiență pot aprecia faptul că, până acum, viața mea a fost o pregătire continuă pentru a putea fi eu cea de astăzi. Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, terapeut cuplu-copil-familie, consilier parental, specializare în psiho-oncologie, trainer acreditat, toate aceste specializări fac sens împreună, alături de experiența vieții de zi cu zi și a celei din cabinet.

Mare parte din frumusețea vieții mele de psiholog este conturată de întâlnirile cu clienții. Dificil să lucrezi cu oamenii?! Eu spun…o șansă extraordinară să interacționezi cu suflete frumoase, fiecare cu gânduri, sentimente, trăiri interesante, fascinante, unice, personale.

Iată, pe scurt, cine sunt eu!

Dar…cine ești tu?! A trecut ceva timp de la ultima autoevaluare?!

Îți dorești să te apreciezi ca fiind un părinte mai bun, să fii mai ferm(ă) în relația cu cei din jur, să ai curajul de a-ți lua un angajament pe care să-l și finalizezi, să-ți îmbunătățesti relația cu partenerul de cuplu?! Este minunat… iți dorești o SCHIMBARE! Un proces de analiză personală consumă ceva energie, dar singurul expert al vieții tale ești TU.

Deci…Cine ești tu? Te provoc să te lași îmbrățișat(ă) de energia interioară și să îți oferi cât mai multe răspunsuri la această întrebare!

Hai! Știi ce ai de făcut…primul pas!

Cu drag, Nicoleta Florea