Motto-ul evenimentului: “Ne-am nascut pentru a fi fericiti, nu perfecti”

 

Miercuri 30 octombrie incepand cu orele 17.30 pana la orele 19.30 va avea loc Atelierul de eliberare emotionala – grup de lucru. Tema acestei intalniri va fi vinovatia.

Vom invata cum putem descarca, descatusa de suferintele din trecut nu prin reprimare, intelegerea lor prin tehnici de psihoterapie si eliberare emotionala. 

 

Toate emotiile generate de gandurile si experientele noastre, de modul in care au fost interpretate sunt stocate la nivelul corpului fizic (lucru demonstrat de biologie, neurostiinte, vezi si Biologia credintei). Avem nevoie sa le constientizam si sa le eliberam pentru a ne putea bucura de prezent.

Atelierele de eliberare emotionala se vor desfasura in cadrul clinicii Albion, zona Foisorul de Foc.

 

Coordonator: Iulia Pasarin – psihoterapeut integrativ si practician acreditat Eft

Investitie: 60 lei / persoana

Numar de locuri: 10

Inscriereile se fac in perioada 1 – 28 octombrie la adresa de e-mail [email protected]. Va rog sa mentionati numele, prenumele si numele evenimentului (atelier de eliberare emotionala). 

 

Infomatii suplimentare la numarul de telefon 0728.967.011.

Daca inscrierea se face pe e-mail, va rugam sa lasati si un numar de telefon la care puteti fi contactat, nume, prenume, CNP, serie si numar de buletin pentru completarea datelor contabile si a adeverintei. Furnizarea acestor date implica acceptul dumneavoastra de a va prelucra datele personale conform Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale (GDPR) EU 2016/679 de catre Clinica Albion Medical in calitate de organizator.

Va asteptam cu drag!

 

Ganduri senine

Iulia Pasarin

CategoryEvenimente

Programare consultatie        0786.442.249