[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”” extended_padding=”1″ background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/1″ last=”true”]
[column_1 width=”1/4″ title=”undefined” title_type=”undefined” animation=”none” implicit=”true”]
[team_member name=”Dr. Cristina Bloț” position=”MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOGIE & DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE” url=”” email=”” phone=”” picture=”http://albionmedical.ro/wp-content/uploads/2021/07/Cristina-Blot.jpeg” googleplus=”” linkedin=”” facebook=”” twitter=”” youtube=”” instagram=”” dribble=”” vimeo=””]
[/team_member]
[/column_1]
[column_1 width=”3/4″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]
Sunt medic specialist Endocrinologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Am dobandit aceste specialitati in SUA si am peste 10 ani de experienta in sistemul de sanatate american. Am avut parte de o pregatire profesionala intensa, cu standarde inalte si stricte; am invatat direct de la profesori si doctori dedicati profesiei, implicati in activitatea de cercetare, deschizatori de drumuri. Aceasta experienta ma defineste ca medic dar si ca om.
M-am intors in Romania cu speranta ca medicina poate fi practicata la standarde inalte si aici si cu dorinta de a impartasi din experienta mea intr-un sistem de sanatate diferit de cel romanesc, pacientilor si personalului medical.
Cele 3 principii pe care le consider indispensabile unui act medical de calitate sunt:
– actul medical centrat pe pacient. Deciziile medicale se iau in urma discutiei detaliate cu pacientul si nu sunt dictate de personalul medical.
– abordarea multidisciplinara care presupune imbunatatirea comunicarii dintre medici si nu numai.
– obligatia medicului de a fi la curent cu ultimele descoperiri stiintifice, ultimele abordari diagnostice si terapeutice.
In fiecare zi si cu fiecare interactiune cu pacientul, incerc sa respect aceste principii si sa gasesc modalitati de a indeparta obstacolele unui sistem de sanatate care se afla intr-o perioada de crestere, de transformare.
[/column_1]
[/column]