Daniela Andronache

PSIHOLOG CLINICIAN SI PSIHOTERAPEUT

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu formare de baza si complementara in psihoterapie psihanalitica in cadrul Asociatiei Romane de Psihanaliza de Cuplu si Familie. Am o experienta practica de mai multi ani ca psihoterapeut si lucrez cu pacienti in sedinte individuale, de cuplu sau cu grupul familial (parinti, copii, bunici), cu centrare pe dinamica relatiilor.

Psihoterapia bazata pe psihodinamica relatională porneste de la atitudinile si modalitătile pe care le folosim cand ne raportam la persoanele importante din viata noastra si identifica originile intrapsihice ale tiparelor disfunctionale care duc la repetitii cu efecte coplesitoare in relatiile apropiate.

Psihoterapia Cuplului Parinte-Copil ofera cadrul de constientizare a tiparelor inconstiente de comunicare si relationare din relatia adultului cu copilul sau si ameliorarea legaturii speciale dintre cei doi, pentru a asigura copilului o dezvoltare psihica si fizica armonioasa.

In evaluarile psihologice pe care le realizez ma bazez pe interviul clinic si testele psihologice validate si omologate pentru tara noastra.