Dr Andreea Soysaler

Medic Specialist Medicina Interna
Medic rezident Cardiologie
Doctorand in Medicina- Catedra de cardiologie
Competenta in ultrasonografie si ecografie vasculara

Cu plata

In Clinica sau Online

Despre mine

În calitate de medic internist, sunt responsabila de diagnosticarea și tratamentul unei multitudini de afecțiuni.

Un interes deosebit il am pentru patologiile cardiovasculare (hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, boala coronariană, tulburări de ritm cardiac), dar si pentru afecțiuni gastroenterologice (colon iritabil, litiaza biliara, etc) sau afectiuni neurologice, in limitele competentei.

Realizez anamneze, efectuez examinări fizice amănunțite și solicit investigații suplimentare, cum ar fi analize de sânge și imagistică medicală, pentru a stabili un diagnostic corect și a recomanda tratamentul adecvat.

Am competente in ecografie generala, inclusiv vasculara

Un alt aspect important al activității mele este consilierea pacienților cu privire la stilul de viață sănătos și prevenirea bolilor. Promovez educația pacienților cu privire la alimentație sănătoasă, exercițiile fizice regulate, renunțarea la fumat și controlul stresului. Aceste modificări de stil de viață pot contribui semnificativ la prevenirea bolilor cardiovasculare și a altor afecțiuni cronice.

Misiunea mea este să asigur sănătatea și bunăstarea pacienților mei, oferind îngrijire medicală de calitate, consiliere și educație pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

Translate »