Dr Vlad Macsuta

Medic Specialist Neurolog

Sunt  medic specialist neurolog în cadrul clinicii Albion Medical, un centru de excelență in tratamentul și diagnosticul bolilor neurologice. M-am format la școala bucuresteana de medicină, unde am urmat facultatea și rezidențiatul. Tot aici am ales să rămân pentru a ma pune în slujba pacienților mei. La Albion Medical, am posibilitatea de a îmi pune în practică principiile mele profesionale care, pe lângă o foarte bună pregătire științifică de specialitate, presupun și o sinceră și caldă empatie cu cei aflați în suferință.

Am capacitatea de intelege usor oamenii pentru ca empatizez cu ei. Există boli neurologice care sunt evolutive – sunt boli genetice la copii, dobândite la naștere, sau, la adulți, apar boli neurodegenerative, pentru care, din păcate, progresele care se fac pe partea de diagnostic și evaluare sunt mult mai rapide decât progresele pe partea de tratament. Sunt mai puține alternative în cazul tratamentului, dar, chiar dacă nu putem trata complet aceste boli, se poate încetini evoluția sau ameliora calitatea vieții pacienților prin diferite tehnici și terapii, nu neapărat medicamentoase.

Faptul că vezi oameni care revin la consultație cu zâmbetul pe buze te umple efectiv de bucurie, este un soi de energie pe care nu o poți descrie decât atunci când o simți. Este o mulțumire sufletească care îți dă putere să mergi mai departe, te face să anulezi orice oboseală.

Va astept la cabinet!

Cu respect, dr Vlad Macsuta.