Iulia Pasarin

Psiholog clinician si psihoterapeut integrativ specialist

Psiholog clinician si psihoterapeut integrativ specialist, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa si al Federatiei Romane de Psihoterapie.

Psihoterapia inseamna ingrijirea sufletului prin cuvinte, iar instrumentul de baza al psihoterapeutului este cuvantul, care uneori este „bisturiul” cu ajutorul caruia se curata rana sufletului pentru ca mai apoi acesta sa se transforme intr-un „balsam” care ajuta la vindecarea cicatricilor ramase. Crize existentiale, stari de anxietate sau depresie, momente in care simtim ca am ramas fara resurse interioare pentru a merge mai departe, acestea sunt cateva dintre dificultatile pe care oamenii le intampina si care ii aduc in cabinetul de psihoterapie.

Rolul meu este de a fi alaturi de clientii mei in momente dificile ale vietii, nu pentru ca ar fi caracterizati de neputinta, ci pentru ca sunt momente in viata fiecaruia dintre noi in care ne aflam in imposibilitatea de a identifica si activa resusele interioare, de a ne adapta si gasi solutii.

In cabinet, misiunea mea este sa iti amintesc sa te valorizezi, sa iti fiu ghid in vindecarea ranilor, in schimbarea relatiei cu trecutul, sa fiu alaturi de tine cand te ridici si iti continui drumul, cand iti conturezi o mai buna versiune a ta.

Daca nevoia ta este de a apela la o evaluare psihologica sau de a te implica intr-un demers psihoterapeutic de autocunoastere si vindecare a trecutului pentru a trai in prezent si a privi spre viitor, te invit in Clinica Albion Medical pentru a ne cunoaste si a incepe impreuna calatoria prin viata ta in care pilot esti tu, iar eu co-pilot.