Programele incuse in Memory Albion Medical sunt flexibile, usor de adaptat nevoilor fiecarui pacient, cu maximizarea prognosticului favorabil.

Proactive Care – program de diagnostic precoce

Programul include:

Durata program: 4 saptamani (durata mentionata este estimativa, incluzand timpul necesar efectuarii unor eventuale investigatii suplimentare necesare – neuroimagistice sau de laborator).

Serviciile decontate CAS din cadrul programului Proactive Care pot fi accesate gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, în limita locurilor disponibile 


Programeaza o evaluare

MEMORY CARE – program de evaluare si diagnostic pentru pacientul cu tulburare neurocognitiva sau cu afectiune somatica cronica

Durata program: 8 saptamani (durata mentionata este estimativa, putand varia în functie de diagnostic si evolutia pacientului si de nevoile pacientului si membrilor familiei)

Serviciile decontate CAS din cadrul programului Memory Care pot fi accesate gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist in contract CNAS, în limita locurilor disponibile. 


Programeaza o evaluare

FAMILY CARE – program personalizat de interventie pentru pacient si suport pentru familie

Programul include:

Pentru pacient:

Pentru membrii familiei:

Durata program: 16 saptamani (durata mentionata este estimativa, putand varia in functie de diagnostic si evolutia pacientului si de nevoile pacientului si membrilor familiei).

Serviciile decontate CAS din cadrul programului Family Care pot fi accesate gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist in contract CNAS, în limita locurilor disponibile.


Programeaza o evaluare

COMPLEX CARE – program integrat de suport pentru pacient si familie

Este un program complex care se adreseaza pacientilor aflati in stadii moderate sau avansate ale afectiunilor neurocognitive sau somatice cronice.

Pacientul si familia beneficiaza de serviciile unui consilier personal pentru coordonarea tuturor serviciilor de diagnostic, tratament si suport.

Programul include:

Durata program: 1 an (se stabileste in functie de necesitatile pacientului si membrilor familiei sale)

Serviciile decontate CAS din cadrul programului Complex Care pot fi accesate gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul de specialitate aflat in contract CNAS, în limita locurilor disponibile


Programeaza o evaluare