Daca pastram in minte, in corp si in suflet durerea, suferinta, ranile, unde mai este loc pentru acceptare, iertare, bucurie? Avem nevoie sa le constientizam, clarificam, procesam, iertam, acceptam, sa crestem. Experientele, amintirile nu vor disparea. De aceea nu ne propunem sa le reprimam, ci sa invatam sa ne raportam la ele intr-un mod mai putin dureros.

Nu stergerea amintirilor este solutia, ci lucrul cu ele, cu toate experientele, ranile, gandurile, nelinistile, somatizarile, reglarea si integrarea emotionala.

Te pot insoti in aceasta calatorie ca ghid. Rolul meu nu este sa iti dau lectii, nu este sa fac in locul tau sau sa te judec. Rolul meu, ca psihoerapeut este de a te accepta, de a ma apleca alaturi de tine asupra experientelor si emotiilor tale, de a te asculta si usor, fara graba, sa ne ridicam impreuna, umar la umar, pentru a putea sa zambim impreuna. Pentru ca pihoterapia este un act de co-creare.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist, psiholog clinician si iti amintesc faptul ca este alegerea ta de a lucra impreuna in regasirea linistii mintii, sufletului, corpului. Nu iti spun ca este usor sau greu. Este alegerea ta de a continua viata exact asa cum este sau altfel, cu mai multa impacare, liniste, acceptare. Cat dureaza? Nu iti pot spune. Ranile formate in ani nu pot fi vindecate in 2 zile sau 7 sedinte. Da-ti voie ca acum sa fie altfel. Da-ti timp si spatiu pentru eliberare si vindecare pentru ca ai obosit sa tarasti dupa tine aceste bagaje cu suferinte, furie, durere. Opreste-te o clipa si verifica daca nu cumva a sosit momentul sa despachetezi! Aminteste-ti de cate ori te-ai gandit si ai simtit ca ai obosit sa cari aceste bagaje. Acum, poti incepe sa despachetezi! Pentru tine! Eu iti voi fi alaturi!

Ganduri senine!

Poti suna la receptia clinicii Albion Medical sa faci o programare pentru o prima intalnire
utilizand unul dintre urmatoarele numere de telefon 021.796.51.10, 0786.442.249

CategoryPsihoterapie

Programare consultatie        0786.442.249

btnimage