In aceasta perioada cu multiple provocari personale, profesionale, am avut ocazia sa ne redescoperim pe noi, dar si omul de langa noi, iar aici ma refer in principal la partenerul / partenera de cuplu. Ne-au fost reactivate rani ale copilariei, am vazut reversul mastilor sociale si nu numai, am observat si ne-am surprins cu ganduri, emotii, comportamente de care inainte nu eram foarte constienti.

Va invit vineri 19 iunie la o intalnire in care sa vorbim despre relatia de cuplu si actorii ei.

Nu este doar despre a vorbi, ci si despre a initia si provoca autoanaliza, precum si un discurs sincer cu noi insine, a ne asuma alegeri, de a face un pas in afara zonei de confort.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ si te invit la un workshop online in care sa privim in spatele butoanelor apasate de partener/partenera si constientizate in aceasta perioada si sa vedem ce am putea face cu ele, dar si mecanismele din spatele acestor “butoane”!

Durata wokshop: 17:00 – 20:00

Contravaloare:  150 lei / persoana

Workshop-ul se va desfasura pe platforma zoom, o platforma usor de utilizat.

Inscrieri: [email protected] ; va rugam sa lasati si un numar de telefon

Prin inscrierea la workshop si furnizarea datelor pentru completarea actelor contabile (factura) intelegeti ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR/2018. Plata se poate face prin transfer bancar sau cash la sediul clinicii.

CategoryWorkshop

Programare consultatie        0786.442.249

btnimage