Stagiul de practica se adreseaza studentilor si masteranzilor la psihologie, dar si psihologilor aflati la inceput de drum.

Stagiul de practica se va desfasura pe  parcursul a patru intalniri.

Psihologie clinica – Prima intalnire pune accent pe:

  • Informatii generale – specializari, forme de exercitare a profesiei;
  • Psihologie clincia – evaluari psihologice pentru medical psihiatru, neurolog si pentru comisia de incadrare in grad de handicap – demente, tulburari de dispozitie; tipuri de teste utilizate, model raport de evaluare psihologica
  • Prezentare studii de caz

 Psihoterapie – Intalnirile 2, 3 si 4 sunt dedicate psihoterapiei si exercitiilor practice:

  • Psihoterapie – abordarea clientului in psihoterapie (crearea aliantei psihoterapeutice, plan de interventie – cuprinde tehnici de lucru- , exercitii practice)
  • Prezentare studii de caz

 Este un workshop interactiv, practic in care pe langa aspectul teoretic si studiile de caz prezentate, participantii vor experimenta rolul de psiholog in diferite contexte.

La finalul modulului de practica vor fi eliberate adeverinte de practica cu mentionarea numarului de ore efectuate.

Modulul de practica psihologica se va desfasura pe parcursul a 4 intalniri .

Intalnirile au loc in zilele de miercuri 6, 13, 20 si 27  noiembrie 2019  intre orele 16.00 si 20.00

Taxa participare stagiu  practica este de  480 lei / persoana (120  lei x 4 intalniri). Se poate achita integral la prima intalnire sau la inceputul fiecarei intalniri.

Taxa particpare pentru modulul de psihoterapie (sedintele 2, 3 si 4, daca nu sunteti interesat de psihologie clinica) este de 360 lei si se achita la prima intalnire

 

Inscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected] cu mentionarea numelui si prenumelui, univesitatii si facultatii, a anului de studiu si formei de invatamant, a unui numar de telefon la care sa puteti fi contactat/a. Informatii suplimentare la 0728.967.011.

Coordonator: Iulia Pasarin – psiholog clinician specialist si psihoterapeut integrativ specialist

Daca inscrierea se face pe e-mail, va rugam sa lasati si un numar de telefon la care puteti fi contactat, nume, prenume, CNP, serie si numar de buletin pentru completarea datelor contabile si a adeverintei. Furnizarea acestor date implica acceptul dumneavoastra de a va prelucra datele personale conform Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale (GDPR) EU 2016/679 de catre Clinica Albion Medical in calitate de organizator.

 Clinica se afla in Bucuresti, zona Foisorul de Foc.

Mijloace de transport: troleibuze: 69, 85 sau autobuze 133, 135 statia Foisorul de Foc.

Va asteptam cu bucurie pentru a va ghida primii pasi in viitoarea cariera de psiholog clinician!

CategoryEvenimente

Programare consultatie        0786.442.249

btnimage