[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”false” extended_padding=”true” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”false” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”no-divider” animation=”none” width=”1/1″ last=”true”]
[column_1 parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”false” extended_padding=”true” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”false” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”no-divider” animation=”none” width=”1/2″]
Oameni frumosi! Cristina Stoian este minunata! Un om bland inainte de toate care intelege multe si a carei rabdare pare fara limite. Uneori este extrem de placut sa stii ca pana si cele mai intunecate ganduri pot fi varsate undeva si transformate in ambitie, optimism si extrem de multa forta. Asta am primit eu in schimbul lacrimilor, supararilor etc… O recomand cu tot sufletul, oricand ,pentru ca daca m-a inteles pe mine…cu siguranta poate vindeca orice suflet ratacit. (Feedback I.Z.)
“Multumesc dnei psihoterapeut Iulia Pasarin, din cadrul echipei Albion, cu care lucrez de mai bine de un an de zile, pentru pasiunea, entuziasmul si grija fata omul care ii intra in cabinet saptamana de saptamana. Ma bucur ca intre noi functioneaza o buna communicare si incredere reciproca care, s-a cladit de la prima sedinta de terapie pe care am avut-o. Am reusit sa parcurgem impreuna etape importante in ceea ce priveste procesul de meu vindecare, prin crearea unei atmosfere stimulative si suportive, prin ascultarea activa si receptarea experientelor si trairilor mele care pe o experienta comuna, astfel incat sa pot sa depasesc etapele dificile prin care am trecut, sa ma cunosc, sa ma inteleg si sa pot sa privesc viitorul cu alti ochi decat o faceam cu un an in urma. Lucram foarte bine impreuna si ma bucur sa continuam colaborarea noastra. Multumesc echipei Albion pentru profesionalismul pe care il manifesta fata de fiecare pacient.” (G.P.)
Recomand cu incredere această clinica de profesioniști, în special pe D-na Dr Psiholog RITA NEGRESCU un om deosebit , sufletist care este un balsam ptr suflete. Mult succes si mii de mulțumiri!
(Feedback G.S.)
“Am doar cuvinte de sincera apreciere pentru profesionalismul, priceperea si atitudinea doamei psiholog Cristina Stoian pe care am intilnit-o intr-un moment complicat al vietii mele, adresindu-ma clinicii Albion Medical. Cu oameni pasionati, instruiti si empatici ca dinsa, pacientul care are nevoie de suport psihologic are sanse bune sa gaseasca un element foarte important pentru nevoile sale.”
Multumesc cu recunostinta! C. O.
[/column_1]
[column_1 parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”false” extended_padding=”true” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”false” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”no-divider” animation=”none” width=”1/2″ last=”true”]
“Iulia este alături de mine într-un proces amplu de autocunoaștere. Totodată, m-a susținut în evoluția mea spirituală, am simțit din partea ei multă empatie, răbdare, înțelegere, interes pentru procesul pe care îl construiesc. Pentru prima dată, cineva nu mă judecă, nu îmi evaluează rezultatele după o scală prestabilită, nu îmi impune o traiectorie, ci este lângă mine, arătându-mi susținere, deschidere, înțelepciune. Iar schimbările se intâmplă, sunt vizibile, perspectiva mea este alta, iar Iulia are un rol important în această călătorie… Îmi dă incredere să fiu eu și să explorez cărările care se deschid înaintea mea. “(G.B. despre Iulia Pasarin, psihoterapeut)
“Bună ziua. Scriu deoarece este o persoană, pentru mine, simplu – Nicol (Nicoleta Florea) pe care o recomand din tot sufletul. De ce ea? Ne-am cunoscut acum vreo 3 ani! Din punctul meu de vedere a fost dragoste la prima vedere și este genul de persoană care efectiv se “lipește” de sufletul tău. M-a ajutat și mă ajută enorm. Contează foarte mult în orice meserie (și mai ales în aceasta) să existe empatie, înțelegere, dedicare, zâmbet, comunicare etc etc etc, ea le are pe toate!” (M.M.)
“Locatie foarte plăcută , personalul medical foarte bine pregatit din punct de vedere profesional . Recomand personalul medical pentru profesionalismul si seriozitatea de care dau dovadă . Va multumesc Albion Medical.com”
Profesionalism (N. M.)
“Profesionalism, punctualitate, timp de asteptare foarte redus. Domnul Dr. Marian Onofreiu un Medic care m-a ajutat, m-a consiliat, am venit ca pacient si ne-am despartit ca prieteni ! Am gasit acolo rezolvarea problemelor cu care m-am dus. Recomand cu cladura aceasta Clinica!” (Feedback G.V.)
“Servicii medicale la standarde europene.”
Feedback (P. I.)
[/column_1]
[/column]
[blank h=”25″]
[/blank]

Translate »