Sambata 21 martie 2020, orele 10:00, Bucuresti, sector 2

Inscrieri: [email protected]

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ

Taxa de participare: 120 lei / participant

Workshop pentru constientizare si transformare personala dedicat persoanelor care se confrunta cu tulburari de alimentatie, restrictive sau abuzive.

Ranile emotionale stocate la nivel de convingeri, la nivel comportamental, la nivelul corpului nostru ajung sa ne controleze viata. Reprimarea lor nu este o solutie. Constienizarea, acceptarea, intelegerea si recadrarea fata de evenimentele care le-au creat, intretinut, sedimentat este calea care ne aduce liniste, echilibru si vindecare.

Fricile de diferite feluri pot fi si ele mostenite si integrate in propriile credinte, comportamente. Va invit sa le constienizam si sa le eliberam, sa ne vindecam.

Daca te-ai hotarat sa nu mai fugi, sa nu mai reprimi ranile emotonale si mostenirile transgenerationale care iti cer sa le alimentezi si vrei sa lucrezi asupra cauzelor si nu a efectelor – pentru ca punand un bandaj pe o rana necuratata din interior, aceasta nu se va vindeca –  te invit alaturi de noi in ziua de sambata 21 martie 2020 pentru a lucra impreuna asupra cauzelor emotionale ale tulburarilor de alimentatie – restrictive sau abuzive.  m

Este timpul sa te eliberezi de aceste bagaje – frici, secrete, abuzuri. Si acest lucru vom incepe sa facem sambata 21 martie incepand cu orele 10:00 intr-un cadru securizant, prietenos.

Este un workshop in care vom lucra practic, cu fiecare participant,  in intervalul 10:00 – 13:30

Ce oferim:

  • un cadru sigur si placut in care sa te simti relaxat, sustinut si binevenit;
  • facilitarea identificarii emotiilor care produc si intretin suprarecompensa alimentara si tiparele de “acumulare”;
  • suport emotional si respect fata de experientele traite pe tot parcusul workshopului;
  • ocazia de a lucra cu tine sub indrumarea profesionala a unui psihoterapeut cu experienta de 10 ani in psihologie clinica si de 8 ani in psihoterapie;
  • crearea oportunitatii de a lucra cu tine si de a gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile tale referitor emotiile pe care le alimentezi si care sunt blocate in mintea si corpul tau, in tiparele de gandire si gasirea unei modalitati de schimbare.

Ce ne propunem?

  • Sa indentificam si sa lucram cu gandurile si emotiile care se afla in spatele acestor comportamente, uneori avand de-a face chiar si cu autosabotarea;
  • Sa vedem de ce avem nevoie de acesta “armura” formata din kilogramele in plus;
  • Sa invatam cu gratie si blandete cum sa schimbam modul in care ne raportam la experientele cu impact traumatizant din trecut care au condus la tulburarile de alimentatie, la “alinarea” prin mancat compulsiv pentru “umplerea golului din stomac”, astfel schimbandu-se si emotiile si comportamentele;
  • Sa fim atenti la felul in care vorbim si ne comportam cu noi insine si sa invatam sa vorbim cu noi;
  • Sa creionam ce inseamna un stil de viata echilibrat pe care sa il aplicam cu blandete, usurinta si iubire.

 

De ce este nevoie sa participi?

De dorinta de a lucra cu tine, de a descoperi  “secrete” si “bagajele” bine ascunse in subconstientul tau, pastrate in corpul tau, de disponibilitatea de a integra emotiile reprimate, de a schimba modul de raportare la experientele trecute. Dar si de dorinta de a elibera aceste “bagaje” emotionale si de a intelege ca vulnerabilitatea poate insemna putere.

Sambata 8 februarie  incepand cu orele 10.00 te invitam la o inalnire minunata cu tine. O intalnire care se va desfasura pe parcusul a 3 ore si jumatate.

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist

Taxa de participare: 120 lei / participant

Taxa se va achita in contul clinicii pana la data de 19 martie 2020. Numarul de cont va fi trimis persoanelor inscrise. In cazul in care doriti ca factura sa fie emisa pe firma este nevoie sa transmiteti datele firmei in momentul in care va este trimis numarul de cont in care sa faceti plata. Daca preferati sa achitati in numerar sau prin POS o puteti face la receptia clinicii, iar datele va vor fi frunizate in urma e-mailului in care va exprimati intentia de inscire la curs utilizand datele de contact mentionate.

Numar de locuri: 10

Locul desfasurarii:  Clinica Albion Medical, Bucuresti (zona Foisorul de Foc)

Inscrieri si informatii suplimentare: [email protected] , 0728.967.011

Acord GDPR: prin furnizarea numelui, prenumelui, a numarului de telefon, adresei de e-mail intelegeti ca sunteti de acord utilizarea acestora in vederea inscrierii la curs si a eliberarii datelor financiar-contabile (factura, chitanta)

Va asteptam cu drag!

CategoryWorkshop

Programare consultatie        0786.442.249

btnimage