Motto-ul workshopului: Am voie, dar am nevoie?

Sambata 22 februarie 2020, orele 10:00, Bucuresti, sector 2

Inscrieri: [email protected]

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ

Taxa de participare: 120 lei / participant

 

Workshop pentru constientizare si transformare personala dedicat persoanelor care se confrunta cu tulburari de alimentatie, restrictive sau abuzive.

Ca majoritatea dintre noi ai incercat diete foarte restrictive, infometare, sport in exces si totusi rezulatele s-au lasat asteptate sau nu au fost de lunga durata, iar kilogramele au revenit pentru ca senzatia de foame sau “de rontaiala” a revenit? Este posibil sa se intample acest lucru pentru ca ai lucrat, ca majoritatea dintre noi, pe efect fara sa mergi la cauza si fara sa faci o transformare in profunzime, dinspre interior spre exterior. Este ok, nu te invinovati. Majoritatea facem aceasta alegere, incercand sa o luam pe “scurtatura” 🙂 Dar observam ca este vremea sa nu ne mai pacalim si sa ne oferim timp si spatiu pentru a intelege “de ce ne comportam asa” si sa incepem sa lucram asupra cauzelor care au adus aceste efecte.

Mintea si corpul nostru stocheaza in fiecare celula toate fricile, frustrarile, dezamagirile, secretele, umilintele pe care le traim de-a lungul vietii, inca din perioada intraunterina si daca este sa privim din perspectiva psihogenealogiei, chiar de mai departe, mostenind frici, tipare de gandire si comportament de la parintii si stramosii nostri.

Corpul va raspunde la fiecare “comanda” data de minte – daca simte frica, nesiguranta, pericol va produce adrenalina si cortizol care vor inhiba metabolismul, vor creste tensiunea arteriala, vor produce hiperaciditate gastrica, vor da palpitatii prin activarea nervului vag; daca simte acceptare, iubire, siguranta va produce serotonina, endorfine creand o stare de bine si ajutand metabolismul.

Ceea ce este nevoie sa schimbam este stilul de viata si sa lucram asupra tuturor aspectelor – ganduri, emotii, bagaje emotionale mostenite (pentru ca nu toate fricile, traumele ne apartin) comportamente, sa schimbam rutina. Ranile emotionale, autosabotarea, dificultatea de exprimare a emotiilor, abuzul psihoemotional, fizic si sexual, fricile, suprarecompensa pot fi o parte dintre cauzele care care stau in spatele acestor “pofte” alimentare.

Tulburarile de alimentatie, dificultatea de a ajunge la greutatea corporala potrivita pot fi un mod in care se manifesta fricile – de saracie, frica de a nu fi vazut, frica de a nu conta si de a nu fi suficient, frica de intimitate. Kilogramele in plus pot reprezenta adevarate armuri sub care ne ascundem vulnerabilitatea pentru ca nu vrem sa mai fim raniti vreodata.

Daca te-ai hotarat sa nu mai alimentezi fricile, nesiguranta, frustrarile, umilintele, sa vindeci ranile transmise pe palierul genealogic si vrei sa lucrezi asupra cauzelor si nu a efectelor – pentru ca punand un bandaj pe o rana necuratata din interior, aceasta nu se va vindeca –  te invit alaturi de noi in ziua de sambata 22 februarie 2020 pentru a lucra impreuna asupra cauzelor emotionale ale tulburarilor de alimentatie – restrictive sau abuzive.

Este timpul sa te eliberezi de aceste bagaje – frici, secrete, abuzuri. Si acest lucru vom incepe sa facem sambata 22 februarie incepand cu orele 10:00 intr-un cadru securizant, prietenos.

Este un workshop in care vom lucra practic, cu fiecare participant, pe parcursul celor 4 ore.

Ce oferim:

  • un cadru sigur si placut in care sa te simti relaxat, sustinut si binevenit;
  • facilitarea identificarii emotiilor care produc si intretin suprarecompensa alimentara si tiparele de “acumulare”;
  • suport emotional si respect fata de experientele traite pe tot parcusul workshopului;
  • ocazia de a lucra cu tine sub indrumarea profesionala a unui psihoterapeut cu experienta de 10 ani in psihologie clinica si de 8 ani in psihoterapie;
  • crearea oportunitatii de a lucra cu tine si de a gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile tale referitor emotiile pe care le alimentezi si care sunt blocate in mintea si corpul tau, in tiparele de gandire si gasirea unei modalitati de schimbare.

Ce ne propunem?

  • Sa indentificam si sa lucram cu gandurile si emotiile care se afla in spatele acestor comportamente, uneori avand de-a face chiar si cu autosabotarea;
  • Sa vedem de ce avem nevoie de acesta “armura” formata din kilogramele in plus;
  • Sa invatam cu gratie si blandete cum sa schimbam modul in care ne raportam la experientele cu impact traumatizant din trecut care au condus la tulburarile de alimentatie, la “alinarea” prin mancat compulsiv pentru “umplerea golului din stomac”, astfel schimbandu-se si emotiile si comportamentele;
  • Sa fim atenti la felul in care vorbim si ne comportam cu noi insine si sa invatam sa vorbim cu noi;
  • Sa creionam ce inseamna un stil de viata echilibrat pe care sa il aplicam cu blandete, usurinta si iubire.

 

De ce este nevoie sa participi?

De dorinta de a lucra cu tine, de a descoperi  “secrete” si “bagajele” bine ascunse in subconstientul tau, pastrate in corpul tau, de disponibilitatea de a integra emotiile reprimate, de a schimba modul de raportare la experientele trecute. Dar si de dorinta de a elibera aceste “bagaje” emotionale si de a intelege ca vulnerabilitatea poate insemna putere.

Sambata 22 februarie  incepand cu orele 10.00 te invitam la o inalnire minunata cu tine. O intalnire care se va desfasura pe parcusul a 4 ore.

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist

Taxa de participare: 120 lei / participant

Taxa se va achita in contul clinicii in perioada 10 – 19 februarie 2020. Numarul de cont va fi trimis persoanelor inscrise. In cazul in care doriti ca factura sa fie emisa pe firma este nevoie sa transmiteti datele firmei in momentul in care va este trimis numarul de cont in care sa faceti plata. Daca preferati sa achitati in numerar sau prin POS o puteti face la receptia clinicii, iar datele va vor fi frunizate in urma e-mailului in care va exprimati intentia de a va inscrie la curs utilizand datele de contact mentionate.

Numar de locuri: 10

Inscrierile se fac pana la data de 19 februarie.

Locul desfasurarii:  Clinica Albion Medical, Bucuresti (zona Foisorul de Foc)

Inscrieri si informatii suplimentare: [email protected] , 0728.967.011

Acord GDPR: prin furnizarea numelui, prenumelui, a numarului de telefon, adresei de e-mail intelegeti ca sunteti de accord cu utilizarea acestora in vederea inscrierii la curs si a eliberarii datelor financiar-contabile (factura, chitanta)

Va asteptam cu drag!

CategoryWorkshop

Programare consultatie        0786.442.249

btnimage