Psiholog Clinician si Consilier psiholog Psihoterapeut experential in formare

Cu plata

In Clinica

Despre mine

Sunt Alina și sunt consilier experiențial centrat pe granițe și Eu sănătos în relații.

 

În special lucrez cu tinerii și adulții care se confruntă cu dileme legate de identitatea și stima de sine, adicții de substanțe sau de comportamente, cu dificultăți în relații sociale, de cuplu sau de familie, stres sau dificultăți în a lua decizii, și aspecte conexe tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).

 

De asemenea, printre subiectele mele de interes se enumeră și neuroștiințele, terapia de integrare a experiențelor psihedelice, sindromul premenstrual (PMS) și tulburarea disforică premenstruală (PMDD), stiluri de relaționare alternative precum poliamorul și alte stiluri non-monogame și consensuale de relaționare.

 

Doresc să mă dedic către și să susțin persoanele care vor să își clarifice identitatea și drumul în viață, să își cultive un Eu sănătos astfel încât să simtă mulțumire și conexiune în relație cu sine și cu ceilalți, atât din perspectivă profesională cât și din perspectivă personală și spirituală.

 

Cred în curiozitate și în răbdarea de a găsi împreună căile de a ajunge Inspirat și Determinat în ceea ce ți-ai propus să devii ca Om. Consider importante libertatea de a fi și cred în nevoia de a-ți da sens înspre Cum Să Fii.

Competențe / Servicii oferite:

• Psihologie clinică și testare psihologică folosind teste psihometrice – pentru evaluarea simptomelor de ADHD, tulburărilor de personalitate, depresie, anxietate etc.

• Consiliere psihologică

• Tehnici de psihoterapie experiențială – lucrul prin joc, metaforă, meditație ghidată, joc de rol și altele

Pregătire:

• Licență în Psihologie, Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației

• Master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală, Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației

• Formare în Psihoterapie Experiențială (în curs), Institutul SPER (Societatea de Psihoterapie Experiențială Română)

Translate »