Clinica Albion Medical

Joburi vacante

Medic Neurolog part time

Esti medic specialist Neurolog in cautarea unei jumatati de norma in contract CAS si consultatii cu plata? Clinica Albion Medical, Sector 2 iti poate oferi conditii foarte bune de colaborare atat din punct de vedere financiar cat si al unei locatii centrale intr-o ambianta placuta unde pacientii tai se vor simti foarte bine. Receptie 12/24, software EasyMedical, Echipa multidisciplinara, sesiuni de dupa-amiaza dupa ora 15.00.Pentru mai multe detalii ne poti scrie direct, cu CVul tau, la [email protected]
Te asteptam sa ne cunoastem!

Psiholog clinician

Cerinte: psiholog clinician cu experienta, full sau part time; interes in psihoterapie cognitiv-comportmentala; consultatii cu plata; conditii financiare foarte bune, contract de colaborare; Receptie 12/24; ne ocupam noi de programarile tale, consumabile, ambianta din camera de consultatii, utilitati, nu mai trebuie sa inchiriezi spatiu,  In acest fel vei avea mai putina bataie de cap.Scrisoare de intentie si CV la [email protected] Te asteptam sa ne cunoastem!

Asistent medical generalist

Suntem in cautarea unui Asistent Medical Generalist pentru Clinica Albion Medical, Sector 2. Daca esti o persoana constiincioasa, comunicativa, empatica, prietenoasa si ti-ar place sa sprijini activitatea unei Echipe de medici si psihologi, te asteptam sa ne cunoastem!

Sunt absolut necesare ALP si malpraxis, abilitatile de folosire a computerului, cunostintele Microsoft Word, Excel si folosirea casei de marcat. Rolurile tale vor fi:

  • comunicarea cu pacientii si efectuarea de programari
  • comunicarea cu echipa de clinicieni
  • activitati de receptie
  • preocupare pentru igiena Clinicii
  • preocupare pentru buna functionare a Clinicii
  • asiguri masurile de prim ajutor in caz de nevoie si anunti Ambulanta

Oferim pachet salarial atractiv, posibilitatea de a avansa in cadrul companiei, training la angajare.

Contact

Daca esti in cautarea unei locatii confortabile si elegante in centrul Bucurestiului pentru cabinetul tau de psihiatrie, psihologie, neurologie, diabetologie, endocrinologie sau Ecografie, te asteptam sa ne contactezi cu CV-ul tau la [email protected] si sa te alaturi unei echipe multidisciplinare in Clinica Albion Medical.