Despre noi

Albion Medical SRL este o companie romaneasca ce ofera servicii medicale de psihiatrie completate de tratamente psihologice, servicii de neurologie, endocrinologie, diabet zaharat, boli metabolice, nutritie si ecografii tiroidiene, abdominale, vasculare.​

Oferim servicii de inalta calitate atat pacientilor din sistemul asigurarilor de stat (pentru psihiatrie, psihologie, neurologie), cat si celor din sistemul privat (psihiatrie, psihologie, neurologie, diabet zaharat si boli metabolice, nutritie, endocrinologie, ecografie tiroidiana, abdominala, vasculara).

Suntem localizati central, intr-o vila confortabila si spatioasa in zona Foisorul de Foc, iar in aceeasi cladire functioneaza un laborator de analize medicale modern, laboratorul Also Medical.

 

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinică sau managerială în țări precum Marea Britanie, Statele Unite, Suedia, Franța, Elveția si care, prin integrarea expertizei internaționale, sprijină creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa inlaturam stigma asupra bolii mintale si sa oferim un act medical fara nici un fel de discriminare (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).

Cabinetele clinicii Albion

Clinica noastra dispune de 9 cabinete moderne care creeaza o ambianta comfortabila si relaxanta pentru pacientii nostri. 

WhatsApp-Image-2022-03-09-at-8.03.14-AM.jpg
Cab 7
cabinet_albion
cabinet_psihiatrie_albion
Cabinet 2
Translate »