Albion Medical SRL este o companie romaneasca ce ofera servicii medicale de psihiatrie completate de tratamente psihologice, servicii de neurologie, endocrinologie, diabet zaharat, boli metabolice, nutritie si ecografie tiroidiana si abdominala .

Oferim servicii de inalta calitate atat pacientilor din sistemul asigurarilor de stat (pentru psihiatrie, psihologie, neurologie), cat si celor din sistemul privat (psihiatrie, psihologie, neurologie, diabet si boli metabolice, nutritie, endocrinologie, diabet zaharat, ecografie tiroidiana si abdominala).

Suntem localizati central, intr-o vila confortabila si spatioasa in zona Foisorul de Foc, iar in aceeasi cladire functioneaza un laborator de analize medicale modern, laboratorul ALSO.

Suntem alaturi de tine facilitand accesul la profesionisti pentru a depasi mai usor aceasta perioada.

Programarile consultatiilor Clinicii Albion Medical pot fi facute online direct prin simpla  accesare a platformei Docbook. Dati click pe butonul de “Programari online” unde veti avea optiunea de a programa o Consultatie in Clinica fara a mai fi nevoie sa sunati la Receptie.

Aveti acces la consultatii la distanta pentru Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Endocrinologie, Diabet zaharat, Nutritie, Medicina Interna.

Consultatiile online (la distanta) sunt in general adecvate pentru sfaturi medicale sau eliberare de retete pentru boli cronice. Consultatiile la distanta sunt indicate in cazurile unde pacientul nu necesita examinare fizica de catre clinician.

Receptia Clinicii Albion Medical

Colegele noastre la Receptie au studii de asistenta sociala si va stau la dispozitie cu organizarea programarilor pentru consultatii in Clinica dar si Online, conform solicitarilor dumneavoastra. 

Clinica este deschisa zilnic intre orele 08.00 si 20.00 de Luni pana Vineri. Sambetele sunt alocate doar consultatiilor online si grupurilor de stimulare cognitiva, terapie ocupationala si alte psihoterapii de suport.

Translate »