Ce este Referatul medical si cand aveti nevoie de el?

Referatul medical este un document cu valoare legala si justificativa, scris de medicul specialist, cu scopul de a servi pacientului pentru diverse comisii ca de exemplu pentru analiza capacitatii de munca, pentru pensionare, pentru evaluari complexe persoane adulte cu handicap.

Referatul are un termen de valabilitate limitata.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, Clinica Albion Medical, Sector 2, ofera programari pentru referate de Psihiatrie, Psihologie si Neurologie, in mod ideal in aceeasi zi. Daca aveti bilet de trimitere de la medicul de familie, consultatia medicala poate fi decontata prin CAS iar pretul referatului este 150 RON cu exceptia referatului de handicap care poate fi oferit gratuit ca parte a 2 consultatii CAS.
Pretul unui singur referat medical cu plata poate varia intre 200 si 400 lei in functie de specialitatea medicala solicitata, de durata consultatiei necesare, de complexitatea referatului.
Plata se face la receptie prin card sau cash.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta direct la: 0786 442249, 021 796 5110 sau [email protected]

Share the Post:

Alte postari recente

Psihoterapia Adleriana

Despre PSIHOTERAPIA ADLERIANĂ cu medicul psihiatru Radu-Ioan Dragomir   Medicul psihiatru Radu-Ioan Dragomir este si Psihoterapeut adlerian la Clinica Albion Medical si ne ajuta in acest articol

Citeste articolul
Translate »