Cum puteti accesa serviciul de Psihologie/Psihoterapie la Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical este o clinica ce ofera servicii de Psihiatrie, Psihologie si Psihoterapie completate de alte servicii medicale (Neurologie, Endocrinologie, Diabet zaharat si Boli Metabolice, Nutritie, Ecografie). Serviciul de Psihologie/Psihoterapie pe care vi-l ofera Clinica Albion Medical este furnizat de psihologi clinicieni si psihoterapeuti calificati si cu experienta solida.

https://albionmedical.ro/psihologie-si-psihoterapie/

Exista doua optiuni prin care puteti accesa serviciile de Psihologie si Psihoterapie la Clinica Albion Medical:

1. Gratuit cu decontare CAS

Pentru a beneficia de decontare CAS, veti avea nevoie de o trimitere de la medicul de familie sau de la un alt medic specialist in contract CAS. Biletul de trimitere trebuie sa fie adresat catre un medic psihiatru din cadrul Clinicii Albion Medical.

Medicul psihiatru va efectua o evaluare a starii dumneavoastra de sanatate si va decide impreuna cu dumneavoastra asupra necesitatii unei evaluari psihologice sau a tratamentului psihoterapeutic. Ca urmare, veti putea aranja la Receptie prima programare de psihologie sau psihoterapie. Veti putea beneficia de 2 sedinte de psihologie/psihoterapie pe luna, iar numarul de sedinte totale va fi decis de catre psiholog si medicul psihiatru curant impreuna cu dumneavoastra.

Numarul de sedinte lunare este limitat conform contractului incheiat intre CAS si Clinica si, din pacate, nu acopera intotdeauna cerintele tuturor pacientilor nostri si pot aparea liste de asteptare.

2. Sedinte de psihologie/psihoterapie cu plata

Orice pacient are libertatea sa aleaga varianta sesiunilor cu plata. In cazul sedintelor de psihologie/psihoterapie cu plata, pacientul nu necesita bilet de trimitere de la medicul de familie. Numarul de sesiuni lunare  nu este limitat si depinde de sfatul clinicianului psihoterapeut. Unii pacienti aleg sa imbine sesiunile CAS cu cele cu plata, iar acest lucru este integral la alegerea pacientului.

Share the Post:

Alte postari recente

Translate »