Cum puteti accesa serviciul de Psihologie/Psihoterapie la Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical ofera servicii de Psihiatrie, Psihologie si Psihoterapie completate de alte servicii medicale asociate (Neurologie, Endocrinologie, Diabet zaharat si Boli Metabolice, Nutritie, Medicina interna, Ecografie). Serviciul de Psihologie/Psihoterapie  este furnizat de psihologi clinicieni si psihoterapeuti calificati si cu experienta solida.

https://albionmedical.ro/psihologie-si-psihoterapie/

Exista doua optiuni prin care puteti accesa serviciile de Psihologie si Psihoterapie la Clinica Albion Medical:

1. Gratuit cu decontare CAS

Pentru a beneficia de decontare CAS, aveti nevoie de o trimitere de la medicul de familie sau de la un alt medic specialist in contract CAS din cadrul clinicii noastre. Biletul de trimitere trebuie sa fie adresat catre Psihiatrie Clinica Albion Medical deoarece sesiunile de psihologie/psihoterapie nu pot fi decontate (platite de CAS) decat prin intermediul unui medic din clinica noastra.

Medicul psihiatru va efectua o evaluare a starii dumneavoastra de sanatate si va decide impreuna cu dumneavoastra asupra necesitatii unei evaluari psihologice sau a tratamentului psihoterapeutic. Ca urmare, veti putea programa la Receptie prima sedinta de psihologie sau psihoterapie. Veti putea beneficia de 2 sedinte de psihologie/psihoterapie pe luna, iar numarul de sedinte totale va fi decis de catre psiholog si medicul psihiatru curant impreuna cu dumneavoastra.

Numarul de sedinte lunare este limitat conform contractului incheiat intre CAS si Clinica si, din pacate, nu acopera toate cerintele pacientilor nostri si ca urmare apar liste de asteptare. Sedintele psihologilor se deconteaza (sunt platite de CAS) numai prin medicii psihiatri trimitatori. Un medic psihiatru de adulti poate deconta doar 3 sesiuni conexe in medie pe zi lucratoare indiferent de numarul de psihologi cu care lucreaza prin CAS. Atat medicii psihiatri cat si psihologii pot avea specializari in anumite conditii psihiatrice, de exemplu nu toti psihiatrii si psihologii au experienta, interes sau acreditari in ADHD Adult sau Autism Adult.

2. Sedinte de psihologie/psihoterapie cu plata

Orice pacient are libertatea sa aleaga varianta sedintelor cu plata. In cazul sedintelor de psihologie/psihoterapie cu plata, pacientul nu necesita bilet de trimitere de la medicul de familie. Numarul de sedinte lunare  nu este limitat si depinde de sfatul clinicianului psihoterapeut. Unii pacienti aleg sa imbine sesiunile CAS cu cele cu plata, iar acest lucru este integral la alegerea pacientului.

Detalii referitoare la Contractul CAS 2023 aici

Detalii despre Tarifele serviciilor CAS si plafonul punctelor conexe (psihologie/psihoterapie) din Normele Contractului Cadru: Plafon servicii si preturi 2023

Plafon servicii si preturi 2023

Share the Post:

Alte postari recente

Psihoterapia Adleriana

Despre PSIHOTERAPIA ADLERIANĂ cu medicul psihiatru Radu-Ioan Dragomir   Medicul psihiatru Radu-Ioan Dragomir este si Psihoterapeut adlerian la Clinica Albion Medical si ne ajuta in acest articol

Citeste articolul
Translate »