Dr Vlad Nedelcu

Medic specialist neurolog

CAS sau cu plata

In Clinica

Romana, Engleza, Franceza

Despre mine

 

Am absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in anul 2018, specializandu-ma ulterior in Neurologie in cadrul Spitalului Clinic Colentina. Am obtinut experienta si in cadrul Spitalului Universitar “Caremeau” Nimes din Franta, unde am avut oportunitatea de a ma perfectiona in managementul pacientilor cu accident vascular cerebral acut necesitand tromboliza si trombectomie, precum si in diagnosticarea si tratarea patologiei de sistem nervos periferic. Aceasta experienta internationala mi-a consolidat abilitatile si mi-a deschis orizonturile catre abordari terapeutice inovatoare.

Am un interes deosebit pe patologia sistemului nervos periferic, unde am investit timp si energie in studiul si tratamentul acestor afectiuni. Fiecare caz ma mobilizeaza sa caut si sa ofer solutii personalizate si eficiente pentru fiecare pacient.

Empatia si comunicarea sunt la fel de importante ca si cunostintele medicale. Sunt dedicat sa ofer nu doar tratamentul adecvat, ci si suportul emotional necesar fiecarui pacient. 

Prin ascultare activa si transparenta, imi propun sa creez un mediu in care pacientii sa se simta intelesi si sprijiniti pe tot parcursul procesului lor medical.

Consultatiile se pot desfasura in limbile romana, engleza sau franceza. 

Translate »