Articole

Psihoterapia online- Clinica Albion Medical

În contextul actual, când prezența fizică în cabinetul psihologului poate fi dificilă, psihoterapia online poate deveni un instrument care să vină în ajutorul celor care își doresc să înceapă un proces de înțelegere asupra propriei stări și asupra relațiilor cu ceilalți.

Vezi articolul »

Cefaleea sau durerea de cap

Despre cefalee se pot spune multe și s-au spus multe pe parcursul timpului…până să se ajunga la clasificarea Aactuală/împarțirea în anumite subtipuri de cefalee cu tablourile lor clinic specifice.

Vezi articolul »

Diabetul zaharat și tulburări psihiatrice asociate

Aproximativ o treime dintre pacienții cu diabet zaharat dezvoltă probleme psihologice și/sau sociale care interferă cu abilitatea de a controla glicemiile. Având în vedere natura cronică a diabetului zaharat, depresia este cea mai frecventă afecțiune psihiatrică asociată, care duce la control slab al glicemiilor…

Vezi articolul »

Conferința ADHD de la copil la adult | 23-24 octombrie

Conferinta se adresează profesioniștilor în sănătate mentală – psihologi, medici, studenți – tinerilor aflați în căutarea unui diagnostic corect, precum și părinților și educatorilor care au nevoie de sprijin în înțelegerea și gestionarea acestei tulburări la copii.

Vezi articolul »
Translate »